Pepernoten pepernoten pepernotenKomt bakpiet mee naar de intocht van Sinterklaas in Burdaard?  Heeft hij voldoende pepernoten om mee te nemen?  

DeKLEURPLAAT die te vinden is in "de Brege" (en je hier kan downloadenis dit jaar heel belangrijk. Kleur hem in, vul je naam en wensen in en neem het mee naar de intocht op zaterdag 24 november om 14.00 uur bij MFC Het Spectrum te Burdaard.

Sinterklaas en al zijn zwarte pieten.

Ook kan je Sinterklaas volgen via de nieuw ontwikkelde app. Download hem hier.Installeer het apk-bestand

Als de download compleet is, kun je er direct op tikken om het apk-bestand te openen. Heb je deze notificatie gemist, dan vind je het bestand terug bij de app ‘Downloads’. Deze app kan ook ‘Bestanden heten’. Het bestand is ook terug te vinden via de downloadsmap van je webbrowser.

Zodra je het bestand hebt gevonden, tik je erop. Het is vervolgens mogelijk dat je jouw webbrowser eerst nog toegang moet geven om de onbekende app te installeren. Ga hiervoor in het Instellingenmenu naar ‘Beveiliging’ en tik op de schakelaar naast ‘Onbekende bronnen’. ( Onbekende bronnen toestaan) haal je dan de schakelaar over met ‘Toestaan van deze bron’. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is op ‘Installeren’ te tikken en de app wordt geïnstalleerd. Voordat je op ‘installeer’ drukt is het wel verstandig om bovenin het scherm te controleren welke toegang de app nodig heeft.


Share
Copyright www.burdaard.nl