Sinterklaas en zwarte pieten feestelijk binnengehaald in Burdaard

Na een mooie boottocht over de Dokkumer EE kwam Sinterklaas met zijn zwarte pieten aan bij de haven van MFC Het Spectrum in Burdaard. Na de lange bootreis was Sinterklaas moe en zou graag even een klein dutje doen. Binnen in MFC Het Spectrum mocht Sinterklaas tot rust komen en de kinderen mochten de vele meegebrachte kleurplaten samen met de zwarte pieten in de wensboom neerhangen.

De zaal was zeer goed gevuld en ook in de wensboom hingen veel kleurplaten. Het feest kon beginnen ..... Na twee keer "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht ..... gezongen te hebben was Sinterklaas niet te vinden. Sinterklaas was in slaap gevallen en één van de pieten heeft hem wakker gemaakt.

Nu kon het feest echt beginnen. Vele foto's van de selfiepiet werden getoond; testpiet heeft werkelijk alles getest en bij de Pepernotenpiet ontplofte de meegebrachte pepernotenmachine. De schoonmaakpieten ware aanwezig en de beveiligingspiet had alles onder controle. Gelukkig had de beveiligingspiet EHBO die helaas toegepast moest worden omdat klungelpiet van het podium viel. Alles liep goed af en Sinterklaas heeft beloofd om volgend jaar weer met zijn zwarte pieten terug te komen in Burdaard.

Mocht je niet aanwezig zijn geweest, geniet dan van de foto's die gemaakt zijn. Bekijk de foto's op Facebook.
Share
Copyright www.burdaard.nl