Bloemenactie muziekvereniging Concordia

De corona crisis is nog steeds niet voorbij…..

In verband met de geldende regels kunnen we nu helaas nog steeds niet bij u aan de deur komen om u weer zelf geraniums uit te laten zoeken.

Maar er is er nog wel de mogelijkheid voor bestellen! U kunt van 26 april tot 2 mei via een telefonische/mail bestelling aangeven welke en hoeveel geraniums u wilt ontvangen. De verkoop prijs is dezelfde gebleven.

U kunt kiezen uit:
  • Staande: Oud rood, roze, fuchsia, wit, zalm en 2 kleuren
  • Hangend: Oostenrijks rood, dubbele wit, roze en d. rood en 2 kleuren
Wanneer de bestelling binnen is, wordt deze van 3 tot 6 mei bij u thuis bezorgd. Tegelijk met de bestelling ontvangt u een briefje met verdere instructies omtrent betalen etc.

De bloemen staan vanaf 3 mei voor Burdaard bij Doede en Tsjikke als u de bestelling zelf op wilt halen.

Voor Wânswert staan ze bij Willem en Tietie Tolsma.

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren, waarin we altijd veel bloemen hebben verkocht. Wij hopen echt u volgend jaar weer zelf te bezoeken!


Bestellen:

Burdaard: 0519 332680 (Doede en Tsjikke) of 06 36259368 (Aukje) of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wânswert bij Willem en Tietie 06-30755842 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Share
Copyright www.burdaard.nl